Alquiler de material para eventos y celebraciones como vajillas, cristalería, mantelería, cubertería, carpas, mobiliario y foodtruck. 
Rent Events es una empresa de CET Grapats y damos oportunidades de trabajo a personas con necesidades especiales. Grapats es un proyecto de economía social dirigido por Caritas d’Urgell en la Seu d’Urgell.

FOODTRUCK

LA FOODTRUCK DE GRAPATS MARCARÀ LA DIFERÈNCIA A LA TEVA CELEBRACIÓ

PORTA-LA ALLÀ ON VULGUIS I… QUE COMENCI LA FESTA!

CONEIX LA FOODTRUCK

Equipada amb:

• Instal·lació elèctrica
• Instal·lació per a bombona de gas
• Instal·lació d’aigua
• Dos frigorífics
• Campana extractora
• Amplis taulells…

QUÈ US CAL SABER PER LLOGAR-LA

VOLEU LLOGAR LA FOODTRUCK?

FORMULARI COMANDA SERVEI LLOGUER FOODTRUCK

  Nom
  NIF
  Correu electrònic
  Adreça
  Telèfon
  El lloguer es per un particular o una empresa (cal especificar-ho si es diferent del sol·licitant)
  Tipus d'esdeveniment pel que es lloga(festival, mercat, boda, etc)
  Quin us s'en farà de la foodtruck (venda de begudes i altres, es cuinarà, etc)
  Lloc de la ubicació de la foodtruck
  Domicili
  Coordenades de Google
  La foodtruck estarà al aire lliure o zona coberta
  Tipus de transport (per compte propi o per compte de Grapats)
  Data d'entrega
  Data de devolució
  Si esteu també interessats en algun article del catàleg de material auxiliar i de servei, cal especificar el que voleu

  Lloguer food truck

  Estàs a la recerca d’una forma innovadora i deliciosa per impressionar els teus convidats al teu proper esdeveniment? Vols brindar-los una experiència culinària única i personalitzada que recordaran per molt de temps? Aleshores, el que necessites és llogar una food truck!

  Una food truck és un vehicle especialment dissenyat i equipat amb una cuina professional. Aquest vehicle té la capacitat de desplaçar-se fins al lloc de la teva celebració i preparar els plats que triïs, just en el moment. Llogar una food truck per a esdeveniments té una sèrie davantatges que no pots passar per alt.

  En primer lloc, donaràs un toc original i divertit a la teva festa, convertint-la en una experiència inoblidable per als teus convidats. En segon lloc, amb el lloguer d’una food truck us estalviareu els costos i les complicacions que comporta contractar un servei de càtering tradicional. A més, tindràs la possibilitat d’adaptar el menú als teus gustos i preferències, assegurant-te de satisfer les necessitats de tots els teus convidats, fins i tot aquells més exigents o amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

  Però això no ho és tot. A la nostra pàgina web, trobaràs les millors ofertes de lloguer de food trucks per a esdeveniments. Podràs veure fotos, conèixer els preus i llegir els comentaris d´altres clients que ja han gaudit dels nostres serveis. I si tens algun dubte o consulta, no dubtis a contactar-nos per telèfon o correu electrònic. Estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a fer del teu esdeveniment un èxit rotund. No esperis més, lloga una food truck i transforma el teu esdeveniment en una festa gastronòmica inoblidable!

  Desplaça cap amunt