CET GRAPATS obté certificacions de la ISO

La firma Bureau Veritas ha concedit a CET Grapats el segell ISO 9001:2015 per la seva gestió de la qualitat i el segell 14001:2015 per la seva gestió mediambiental als seus serveis de bugaderia, paqueteria i lloguer de material per a esdeveniments.

La certificació ISO 9001:2015, reconeguda internacionalment, avala el compliment dels requisits per a un sistema de gestió de qualitat efectiu i eficient en una organització.

L’obtenció de la certificació ISO 14001:2015, alhora, avala els esforços realitzats per gestionar els aspectes ambientals i minimitzar l’impacte de les nostres activitats.

El nostre centre especial d’ocupació ha assolit aquests estàndards, demostrant un compliment estricte en àrees crítiques com la gestió de processos, l’atenció al client i la millora contínua, en els àmbits de la qualitat i la gestió ambiental.

Aquestes certificacions són una mostra del nostre compromís amb la qualitat i la sostenibilitat i permeten a la nostra organització oferir als clients serveis i solucions de la més alta qualitat, recolzats per la confiança en la gestió integral.

 

Desplaça cap amunt